Om vår skobutik på nätet

Välkommen till skotornet.se - en kundvänlig skobutik på nätet!

Vi erbjuder dig ett brett sortiment av Damskor, Herrskor, Barnskor och Tillbehör.

Vi samarbetar bla med välkända märken somVagabond, Timberland, Tamaris, Ten Points och Rieker och uppdaterar ständigt våra skor online.

När du handlar dina skor online hos oss, erbjuder vi dig alltid 30 dagars öppet köp, allt för att du skall kunna känna dig trygg med att välja oss som din skobutik på nätet.


Skotornet.se drivs av Kängan i Nacka AB (fortsättningsvis skotornet.se) med ett sortiment som ständigt förnyas och uppdateras.
Med lång och gedigen erfarenhet av våra 7 fysiska butiker ger vi oss nu ut på nätet.

Vår personal

Vi som driver skotornet.se har jobbat med skor i skobutik, både bakom kassan, som service personal i mötet med våra kunder och som inköpare under flera år.
Detta har gjort att vi har en erfarenhet av både fötter och skor och dess högst individuella passform men även människans tycke och smak.

Vår vision

Att köpa skor är svårt, även då man har möjlighet att besöka olika fysiska skobutiker. Därför känns det viktigt att du som kund känner igen våra varumärken så du vet vad det är du beställer.
Ofta vet du redan vilken storlek som brukar passa i just ditt favorit märke ;-)
Hos oss vill vi att du skall kunna hitta samma sorts skor som du kan hitta i din lokala skobutik, men som kanske tagit slut i just din storlek.
Vi vill att du skall känna igen skorna, och känna dig trygg med våra varumärken.
Vi vill även att vår kontakt med dig skall kännas lite mer personlig och uppskattar när ni hör av er med frågor och synpunkter.

Vi har valt bort en dyr och "proffsig" design i vår skobutik på nätet, och väljer istället att fokusera på dig som kund.
Vi gör också allt vi kan för att hålla våra kostnader låga i övrigt, genom att istället för dyra massiva reklamkampanjer, låta nöjda kunder rekommendera oss vidare.
.
Vårt utbud

På skotornet.se vill vi att alla skall kunna hitta något passande. Vårt sortiment växer hela tiden och vi hoppas att du hör av dig om det är något du saknar.

Vår service

På skotornet.se vill vi ge dig bra service från det att du kommer in på vår skobutik på nätet. Det försöker vi göra genom att vi håller butiken uppdaterad med aktuell information och fördelaktiga erbjudanden.
Vi ser alltid dina åsikter och funderingar som viktiga och svarar alltid på ev frågor så fort som möjligt.

Att få hjälpa dig med skötselråd av nya skor, hjälpa dig söka efter en modell du saknar i vårt sortiment, hjälpa dig att se om våra fysiska butiker har din storlek inne, svara på ev. frågor och funderingar gällande mode, ja det mesta du kan tänka dig när det kommer till ämnet skor vill vi kunna hjälpa dig med.
Vi har även en blogg (www.skotornet.se/blogg) där du som kund kan gå in och läsa för att läsa olika tips samt hålla dig uppdaterad med vad som händer i vår skobutik på nätet.


På skotornet.se skall du alltid kunna handla tryggt och säkert.

E-post:
kundservice(at)skotornet.se

Organisationsnummer:
556410-7174

skotornet.se © 2017