Svarta gummistövlar

Snygga svarta gummistövlar för regniga dagar.

Visst är det underbart med ett mode som faktiskt gör nytta?

Äntligen är det numera ett mode med gummistövlar, annat var det när jag var tonåring. Då var det bara små barn och ”tanter” som hade gummistövlar.

Nu slipper vi kryssa mellan vattenpussarna eller svära över att det börjat regna just idag när man köpt nya finskor och inte har något annat passande att använda.

Bara kliva i dessa gummistövlar så är du redo att tackla vädrets makter.

Och finskorna? Ja dom kan du stoppa ner i väskan och ta fram om det skulle bli uppehåll under dagen ;-)

Dessa stövlar kan du köpa i vår skobutik på nätet: www.skotornet.se

4 reaktion på “Svarta gummistövlar

 1. Christian Thomasson

  Visst är det kul att gummistövlar som varit så utskällda kommit till heders igen. Men hittils är det ju mest för tjejer. Vore trevligt om det slog igenom även för män! Som man skulle jag se gärna nån annan färg än svart, grönt och blått eftersom det hittils har varit enda alternativen. Varför inte rött?

 2. Solan Inläggsförfattare

  Du har så rätt, men ni män tycks gilla galoscher mer än vad tjejerna gör och DOM finns i många olika färger.. Kanske ett par galoscher i CHOCKROSA *ler* Vi har än så länge dessa färger: Klicka här

 3. Christian Thomasson

  Kollade på hemsidan och som älskare av starka färger såsom rosa, rött, lila och turkos blir jag jätteglad när jag ser de chockrosa galoscherna! Alltid en bra början! Men här i Göteborg är det inte alltid galoscher räcker till.

 4. Jayanath

  Pe5 en sida de4r man kan beste4lla dessa stf6vlar skriver dom Stf6vlarna innehe5ller vax som med tiden koemmr upp till ytan och ger stf6veln en snygg, matt, ne4stan gre5 finish. Detta ge5r att putsa bort med en trasa om man vill. Men det verkar ju vara se5 att alla hunterstf6vlar blir se5de4r se5 testa med sprayen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>