Skor online Puma

Skor online från Puma kan du köpa i vår skobutik på nätet www.skotornet.se

puma skor

PUMA är ett av världens ledande sportlifestyle företag som designar och utvecklar skor, kläder och accessoarer. PUMA tillverkar inte bara sportkläder utan även en hel del mode.

Det har åtagit sig att arbeta på ett sätt som bidrar till världen genom att stödja kreativitet, hållbarhet och fred, och genom att hålla fast vid principerna för att vara rättvis, ärlig, ambitiös och kreativ i sina beslut och åtgärder.

Företagets logga kan du se på olika klädesplagg inom tex fotboll, löpning, motorsport, golf och segling. Sport Fashion är samarbeten med välkända designers som Alexander McQueen, Mihara Yasuhiro och Sergio Rossi.

PUMA-koncernen äger varumärket PUMA, Cobra Golf och Tretorn.

Företaget, som grundades 1948, distribuerar sina produkter i mer än 120 länder, sysselsätter mer än 9500 anställda över hela världen och har sina huvudkontor i Herzogenaurach/Tyskland, Boston, London samt Hongkong.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>