Skor online Klarna

Skor online, betala tryggt med Klarna!

Hos oss på www.skotornet.se kan du tryggt köpa dina skor online och välja att antingen få en faktura samtidigt som du får hem dina skor eller så väljer du att delbetala i en takt som passar dig.

Varför vi använder oss av Klarna?

Klarna tycker att e-handel är det bästa som finns. Men de tycker också att handeln på nätet kan bli ännu lite bättre, och framförallt mycket tryggare, enklare och roligare. Speciellt för dig som handlar. Därför har Klarna tagit fram enklare, tryggare och roligare betalsätt som fungerar helt på dina villkor.

Trygghet

Oavsett vilket alternativ du väljer får du alltid varan först och betalar sen. På så sätt är du säker på att du betalar för det du faktiskt beställde. Dessutom behöver du aldrig lämna ut känslig information som kortnummer när du handlar med Klarna.

Enkelhet

Med Klarna kan du handla var du vill, när du vill. För att genomföra ett köp använder du nämligen bara sådan information som du alltid bär med dig och kan utantill. På så sätt slipper du dosor, krångliga registreringsprocesser och att logga in.

För trygg E-handel: Välj Betalningssätt Klarna Faktura eller Delbetalning när du kommer till kassan.

Vi ses på www.skotornet.se skor online

Just nu fyller vi på massor med höstnyheter inför hösten 2011

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>