Skor med isdubbar Polecat

Skor med isdubbar från Polecat

Svarta snörkängor kängor med isdubbar.

Lättviktssula, dämpad för sköna promenader. Gummisula med fasta ståldubbar för bättre grepp på isigt underlag.

Varning! Dessa skor är endast avsedda för utomhusbruk. Produkten kan orsaka skada på golv. produkten lämnar ingen garanti mot halka, den är endast ett hjälpmedel vid isigt underlag.

Normal passform

Material: Softshell

Färg: Svart

Storlek: 41-46

Övrigt: Vattentäta, isdubbar, varmfodrad

Pris: 850kr
30 dagars Öppet Köp! Betala med kort, faktura eller delbetalning.
Dessa skor finns att köpa på www.skotornet.se  

2 reaktion på “Skor med isdubbar Polecat

  1. ludde

    för att vara i sverige är det inte alls lätt att hitta vattentäta skor till en tonåring. de flesta skor verkar vara för en helt annan klimat. men det finns desto fler som frågar efter dem (vattentäta skor) på nätet. utan att riktigt få något svar… möjligen att det inte finns några skor som är riktigt vattentäta. synd. de borde konstruera sådana istället… med tanke på klimatet. man tycker att så här års om man sökte på vattentäta skor skulle man få en massa träffar… men icke. mest frågor om var man kan hitta sådana. kanske något att tänka på inför nästa vinter?

  2. Solan Inläggsförfattare

    kika på http://www.skotornet.se, i sökfunktionen (vänsterspalten på den sidan) kan du skriva TEX så kommer det att komma upp olika modeller med olika TEX material som är antingen 100% vattentäta eller så är de väldigt vattenavvisande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>