Skobutiker

Skobutiker på nätet, skobutiker online, skobutiker i sverige, skobutiker i stockholm?

Letar du efter nya skor eller söker du bara inspiration?

Oavsett anledning tycker jag att du skall kika in hos www.skotornet.se!

Hos oss hittar du ett växande sortiment av skor och stövlar för hela familjen, oavsett om du är gammal eller ung.

Skotornet.se startade som fysisk skobutik för några år sedan och har ända sen starten haft viljan och glöden att utvecklas till att bli en av alla skobutiker man känner igen och vill komma tillbaka till.

När vi lanserade på internet insåg vi hur stort detta kan bli eftersom vi, till skillnad från många andra, håller i trådarna själva. Allt från skapande och underhåll av hemsida, till packning och att skicka leveranser till våra kunder till att hålla kundkontakt och följa upp ev problem.

”För många kockar” tror vi bara rör till det och det är därför ni alltid kommer i kontakt med mig Solan som för övrigt är den som skriver den här bloggen, men jag är även den du har mailkontakt och mesta delen av ev telefonkonakter med.

Vi tror på att skapa goda och lite personliga kundkontakter med våra kunder och detta tror vi uppnås genom att inte blanda in för många personer inom samma område.

Vi tror på att vi skall lyckas, små som vi är, trots att det simmar stora hajar i vattnet. Och detta tror vi på för att vi vet att vi ofta överträffar våra kunders förväntningar.

Våra brister är i dagsläget att vi inte är några proffs inom webdesign och fotografering, vi har fortfarande lång väg att gå innan vi kan mäta oss med de ”stora” med flashiga hemsidor och proffsigt utformade bilder och reklamannonser.

Men under tiden satsar vi på att låta det goda ordet gå från mun till mun och leda er till oss.

När det pratas om skotornet.se vill vi att det skall sägas att vi överträffat era förväntningar i service och kundvård.

Ni kan räkna med oss!

Det skall vara kul att köpa skor! Då blir det roligare för oss att sälja dem!

www.skotornet.se  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>