Barnskor fraktfritt

Vill du köpa barnskor fraktfritt?

Vi på www.skotornet.se tar ut en fraktavgift på 49kr oavsett hur många skor du beställer. Vad du däremot kanske inte sett är att om du ångrar ditt köp, använder dig av ångerrätten, så betalar vi tillbaka hela summan på ditt köp, INKL frakt (returfrakten bekostas av köparen). 

Att vi inte har fraktfritt på skor och stövlar rakt över, är för att vi anser att alldeles för många annars beställer utan att vara rädd om de skor och stövlar de får hem och provar. Detta leder till att skor och stövlar får vandra mellan många olika fötter innan de slutligen hittat en ”fot” som gillar dem. Dessutom behöver vi inte göra som många andra med fraktfritt och ”baka in” frakten i priset.

Låt dig inspireras av våra nya skor och stövlar som inte säljs fraktfritt ;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>