Problem med breda vader och stövlar?

Tillhör du oxå dem som har problem att hitta stövlar  pga av dina ”vältränade” vader som ofta är lite för breda för att passa i de ”vanliga” måtten på stövlarna?

Vi stöter ofta på detta problem hos våra kunder och jag lovar att det är svårt även för oss återförsäljare att hitta stövlar för breda vader. Våra leverantörer är helt enkelt för dåligt uppdaterade om att detta behov finns hos vääääldigt många. Och detta trots att vi tjatar…

Tills att fabrikerna ”fattar galoppen” så kan jag tipsa om bla märket Tenpoints som iallfall har två modeller som är bra med reglerbara i skaft.

Park West är ett annat märke som gör stövlar med olika skaft vidd, nackdelen med dessa stövlar är att de ofta upplevs som väldigt dyra eftersom de är i skinn. Fördelen är att de känns att det är bra kvalitet och stövlarna håller verkligen länge vid rätt skötsel.

För dig som ändå inte hittar stövlar som passar vaderna kan ju ändå vara snygg i sk stövletter och skoletter. De är ju som stövlar utan det långa skaftet som behöver passa vaden.  Nu är de dessutom helt rätt i denna övergångsperiod innan vintern tar vid med sin kyla.

Tenpoints

www.skotornet.se hittar du snart några fler modeller än de vi redan i stövlar för breda vader. Vi väntar nu bara på våra leveranser.

Gott om stövletter och skoletter finns redan.. Varmt välkommen in vettja ;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>