Billiga barnskor

Billiga barnskor

Att köpa billiga barnskor har ibland många fördelar men kan oxå vara en fråga om kvalitet.

När man är på jakt efter barnskor tycker jag att du skall fråga dig tre saker:

  • Vad skall skorna användas till?
  • Vilken tid på året skall de användas?
  • Varför vill du att skorna skall vara billiga?

Skall skorna användas på dagis så det inte gör något om de slits ut eller går sönder så kan ett par billiga skor vara ett bra alternativ. Då är det ju bara sk ”slit och släng skor” . MEN ha i åtanke att om vädret tex är kallt så kan ett par billiga skor ha sämre värme egenskaper som gör att ditt barn snabbt blir kall om sina fötter. De är många timmar om dagen som ditt barn är utomhus under en dag på dagis.

Den egentligen största anledningen till att föräldrar väljer billiga skor till sina barn är främst för att barnens fötter snabbt växer ut sina skor, men även för att ekonomin ofta inte tillåter allt för stora utlägg på en redan ansträngd ekonomi.

Vi på www.skotornet.se försöker verkligen ”skilja agnarna från vetet” när vi själva är ute och gör våra inköp. Vi försöker hela tiden att hitta skor som håller en bra funktionalitet till ett bra pris. Vi är dessutom föräldrar själva och har stått inför samma bestlutsångest när vi handlat skor till våra barn.

Leta efter skor som är gjorda för det de skall användas till och titta sen på priset och försök väga för och nackdelar med de olika skorna.

Lycka till!

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>