Tränat med mina FOS skor!

Nyss hemkommen med mina FOS skor som har rund sula.. och det bästa av allt den här gången gick jag alldeles ensam i regnet trots att jag INTE är någon träningsmänniska *fniss*

Så hur kommer det sig att jag som inte gillar träning plötsligt snörar på min mina vattentäta FOS skor?

Jo det skall jag tala om (och det här är inget säljar knep! ;-) ) Jag har på de senaste åren lagt på mig några kilo för extra som jag inte kallar ”trivselkilon” utan kläderna sitter helt enkelt inte lika fint längre när det hänger ut valkar ovanför byxlinningen och vågen pekar allt mer uppåt ;-(.

När vi fick in dessa skor med rund sula (föregångaren heter mbt för er som inte ännu förstår vad jag menar) så övertalade jag min chef att sponsra mig med ett par skor som sk ”friskvård” till mig som inte gillar träna men som kanske ev kan tänka mig börja promenera med ett par såna om de ger resultat *fniss*

FOS Träningsskor med rund sula

MKT billigare än mbt skorna

Imorse när jag klätt på mig och skulle kolla in profilen så upptäcker jag att min mage faktiskt blivit smalare, *yyyiiiipppeeeyyy* .

Jag är av den sorten att jag  tröttnar om jag inte ser resultat snabbt, nu äger jag ju inte en våg men sist jag vägde mig stod vågen på 84kg  (vilket var mer än jag trodde).

Nu har jag alltså efter en veckas promenader på ca 1,5timme börjat se resultat *gör tummen upp*.

Så ikväll när min promenadpartner inte kunde promenera med mig så tänkte jag äsch, jag har sett att det ger resultat så jag vill fortsätta!! 

Vet inte hur långt jag gick men en vattenflaska i handen, superbra musik i hörlurarna (Jag lyssnar på Absolute Dance 2010 för lite mer tempo) så började jag promenera…

JAG LOVAR!!! Det funkar!!!

Men räkna med att få hemskt ont i vaderna om du går i rask takt första kvarten, då är mitt tips att strecha de muskler som känns och sen slå ner lite på takten tills det känns bättre igen och sen är det bara att gå och gå och gå…

Om du fortsätter att gå i rask takt så känner du att ryggen och magen men framförallt rumpa, insida och framsida av benen samt vaderna fått sig en rejäl omgång..

Skriv gärna och berätta era upplevelser.. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>