Ecco skor REA online!

ecco_logoNu rear vi ut ännu fler ecco modeller.. Klicka på länken för att komma direkt till Ecco skorna i vår butik.

Ecco skor

Eccoskor på nätet, Eccoskor online, Ecco skor, billiga Ecco skor, Rea på ecco skor, beställ ecco online, beställ ecco på nätet.

6 reaktion på “Ecco skor REA online!

 1. ingalill ohlsson

  Snälla Hjälp mig.
  Min mans Eccoskor har gått sönder ,affären som vi
  köpte skona i har bytt ägare,Hur och vad gör vi.
  Jag har ej någon Email adress.

  Tackar på förhand .

  Ingalill Ohlsson

 2. Solan Inläggsförfattare

  Hej Ingalill!

  Det jag kan råda dig till är att du kontaktar butiken som sålde skorna (om de nya ägarna köpt den gamla butiken) och lyssna med dom om de inte kan hjälpa dig. Som ny ägare vill man ju gärna behålla de gamla kunderna och försöker sådeles göra allt man kan för att hjälpa kunden.

  Har du kvar kvitto eller kontoutdrag på när du köpte skorna? Du kan även kontakta Ecco och rådfråga dom. Ibland har ägaren bara flyttat sin verksamhet och då bör Ecco veta var företaget finns nu. Eller så väljer de (om de kan) att hjälpa dig med detta.

  Lycka Till! / Solan

 3. shahla

  Jag har köpt ecco stövlar för 2 år sedan som kostade 1499:-. På samma år hade dragkedjan gått sönder och jag hade betalt 400:- till skomakaren. Nu har själva skon hade gått sönder på en sidan. Jag har tyvärr tappat bort kvitton. Vad ska jag göra?

 4. Solan Inläggsförfattare

  SPARA ALLTID kvittot när ni köper något som är lite dyrare och som ev kan gå sönder. Då är det mkt lättare för er som kund att hävda er rätt i de butiker som ni handlar i.

  Är det så att du vet att du har handlat på kort så kontrollera om du inte har något kvitto från dina banktransaktioner..

  Det jag kan råda dig till är att du försöker besöka den butik du handlat i.. Det är svårt för mig att säga hur man kan gå tilllväga utan att ha sett dina stövlar.

  Tänk på att slitytor slits och går därför ofta inte att reklamera. Ett besök hos skomakaren är tillbördigt någon gång per år.

  vänliga hälsningar Solan

 5. Kerstin johansson

  Har en lätt promenadsko som är jätteskön, dam ECCO. Men nu är de slut. Det står 0374 i den. Det är storled 5. Förmodligen har den utgått, men jag hoppas den finns kvar. Skulle vilja ha ett par om de finns. Grå eller svart.

  Vänliga hälsningar Kerstin

 6. Solan Inläggsförfattare

  Hej Kerstin!

  Jag är ledsen men för att kunna ”lokalisera” vilken sko det är så behöver jag nog be dig att själv söka på eccos hemsida http://www.ecco.se , det nummer du angivit är tyvärr endast något fabrikerna märker sina skor med vid tillverkningstillfället.

  /Solan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>